Bedrijfsfotograaf Corrine Ponsen is de persoon achter Creatieve Fotomissies.

Zij maakt bedrijfsreportages en creatieve zakelijke fotografie, bedrijfsfotograaf Corrine dus. Sinds 1 april 2005 is Corrine Ponsen de fotograaf en eigenaar van Creatieve Fotomissies. Creatieve Fotomissies staat voor creatieve fotoreportages. Begonnen met bruidsreportages en niet veel later werden daar zakelijke fotoreportages aan toegevoegd. Maar niets is mooier en duidelijker dan een website die geheel is toegewijd aan bedrijfsreportage, vandaar zakelijke fotomissies.

helpende handen groen

Ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf die jouw producten of jezelf op een eigenwijze en bijzonder manier vast legt? Zoek dan vooral niet verder. Corrine maakt bijzondere  CULINAIRE FOTOGRAFIE. Maar ook INTERIEURFOTOGRAFIE. En wat dacht je van CREATIEVE PORTRETTEN. Maar ook een BEDRIJFSREPORTAGE behoort tot de mogelijkheden. En een aantal culinaire foto’s zijn zo mooi en bijzonder dat je die wel aan de muur wilt hangen. Goed nieuws, want ook dat is mogelijk. Veel van deze foto’s zijn te bestellen door een mail te sturen naar Corrine, maar ook bij werkaandemuur kan je haar werk bestellen en laten afdrukken op verschillende materialen.

dessert

Of je nou een bakker, loodgieter of bloembinder bent. Laat maar eens zien wie je bent! Een combinatie van een creatief portret en een reportage behoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld hoe jij aan het werkt bent. Daarnaast kan Corrine de producten die jijem maakt mooi fotograferen. Dat worden geen saaie productfoto’s, maar sfeervolle beelden. creatief portret, bedrijfsfotografie

Goede sfeerbeelden zijn enorm belangrijk.

Je kan deze sfeerbeelden gebruiken voor sociale media, website en/of drukwerk. Zeker in deze tijd waar sociale media een grote rol speelt. Mensen zijn nieuwsgierig wie jij bent, maar ook waar je werkt. Dus laat zien wie je bent en waar je werkt. Hoe ziet je winkel of kantoor eruit? Maar laat ook zien hoe mooi en/of bruikbaar je producten zijn. Als bedrijfsfotograaf denkt Corrine graag met je mee over de mogelijkheden. Foto’s zijn belangrijk voor de beleving. Want 1 plaatje zegt nu eenmaal meer dan 1000 woorden.

interieurfoto vineyard

Wil jij Corrine als bedrijfsfotograaf in zetten? Wacht niet langer en maak een AFSPRAAK of BEL haar voor meer informatie.

Bedrijfsfotograaf Corrine Ponsen

Bedrijfsfotograaf Corrine Ponsen

(Zakelijke fotomissies hoort bij Creatieve Fotomissies)