Bedrijfsfotograaf Corrine Ponsen is de persoon achter Creatieve Fotomissies.

Zij maakt bedrijfsreportages en creatieve zakelijke fotografie, bedrijfsfotograaf Corrine dus. Sinds 1 april 2005 is Corrine Ponsen de fotograaf en eigenaar van Creatieve Fotomissies. Creatieve Fotomissies staat voor creatieve fotoreportages. Begonnen met bruidsreportages en later werden daar zakelijke fotoreportages aan toegevoegd. Maar niets is mooier en duidelijker dan een website die geheel is toegewijd aan bedrijfsreportages, zakelijke fotomissies dus.

helpende handen groen

Ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf die jouw producten of jezelf op een eigenwijze en bijzonder manier vast legt? Zoek dan vooral niet verder. Corrine maakt graag sfeerbeelden, CULINAIRE FOTOGRAFIE. Maar ook INTERIEURFOTOGRAFIE. En wat dacht je van CREATIEVE PORTRETTEN. Maar ook een BEDRIJFSREPORTAGE hoort tot de mogelijkheden. En een aantal culinaire foto’s zijn zo mooi en bijzonder die wil je toch aan de muur hebben? Dat kan, veel van deze foto’s zijn te bestellen door een mail te sturen naar Corrine, maar ook bij werkaandemuur kan je veel van haar werk bestellen.

dessert

Of je nou een bakker, loodgieter of bloembinder bent. Laat maar eens zien wie je bent! Een combinatie van een creatief portret en een reportage behoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld hoe jij aan het werkt bent. Daarnaast kan zij de producten die je maakt mooi fotograferen. Dat worden geen saaie productfoto’s, maar sfeervolle beelden. creatief portret, bedrijfsfotografie

Goede sfeerbeelden zijn enorm belangrijk.

Je kan ze gebruiken voor sociale media, website en/of drukwerk. Zeker in deze tijd waar sociale media een grote rol speelt. Mensen zijn nieuwsgierig wie jij bent. Maar ook waar je werkt. Dus laat zien waar je werkt. Hoe ziet je winkel of kantoor eruit. En laat zien hoe mooi en/of bruikbaar je producten zijn. Als bedrijfsfotograaf denkt Corrine graag met je mee over de mogelijkheden. Foto’s zijn belangrijk in de beleving. Want 1 plaatje zegt nu eenmaal meer dan 1000 woorden.

interieurfoto vineyard

Wil jij Corrine als bedrijfsfotograaf in zetten? Wacht niet langer en maak een AFSPRAAK of BEL haar voor meer informatie.

Bedrijfsfotograaf Corrine Ponsen

Bedrijfsfotograaf Corrine Ponsen

(Zakelijke fotomissies hoort bij Creatieve Fotomissies)