Foodfotograaf Creatieve Fotomissies.

Als foodfotograaf fotografeer ik food op een bijzondere manier. Er wordt heel vaak gebruikt gemaakt van daglicht als lichtbron bij culinaire fotografie. foodfotograafEn geloof me dat doe ik ook graag. Daglicht is een mooie lichtbron die je best wel kan sturen. Met behulp van een raam, tafel en zwarte platen kan je een prima setting maken. Maar als ik gebruik maak van flitsers bij culinaire of food fotografie dan gaat het dak eraf. Ha ha klinkt goed toch? Nee, maar serieus met speedlights gaat er ineens een wereld voor je open. Ik kan dan sauzen, cocktails en drankjes laten spetteren zonder een waas van beweging in de foto.

Dit is food fotografie naar een hoger level tillen. Ook krijgt je gerecht door het gebruik van flitsers ineens een andere dimensie. Het licht komt niet van 1 kant maar van 2 of zelfs 3 kanten. Kleuren worden daardoor intenser en meer sprankelend.dessert braam

Maar nogmaals ook daglicht gebruik ik graag als foodfotograaf.

Het is maar net wat voor gerecht of voedsel ik ga fotograferen. Een kop thee bijvoorbeeld. Dan is het mooi dat je die kop thee lekker ziet dampen. Misschien in combinatie met vliegende thee ingredienten of koekjes erbij. En cocktails mogen best sexy op de foto. Spetterende cocktails ik hou er van! Bij het portfolio CULINAIR zie je er meer voorbeelden van.foodfotograaf

Ik ben niet alleen culinair fotograaf Utrecht, welnee, ik werk door heel Nederland. Als er maar mooie gerechten of hapjes te fotograferen zijn, kom ik graag langs! Dit kan in detail zijn. Maar ook in een setting. Dus met bord, bestek, decoratie erbij.

Het is maar net wat past bij je restaurant of cateringsbedrijf.

Van te voren bespreken we uiteraard eerst de mogelijkheden. Daarna maken we een plan van aanpak. We prikken een datum en gaan aan de slag. Zo simpel kan het zijn toch? En wellicht wil je ook wat mooie INTERIEURFOTOGRAFIE van je bedrijf. Dat kan ook gelijk gerealiseerd worden. Dan heb je gelijk een mooie combinatie te pakken. Je kan de foto’s gebruiken voor een mooie folder of flyer van je bedrijf.restaurant flyer chique flyer chique restaurant Maar uiteraard ook op je website. En wat dacht je van sociale media? Ook daarin kan je niet meer achterblijven.

Kortom neem snel CONTACT met mij op als je op zoek bent naar een foodfotograaf. Samen maken we er bruisende foto’s van.