Fotografie buitenplaats welgelegen

fotografie buitenplaats welgelegen

Fotografie buitenplaats welgelegen in Rotterdam. fotografie buitenplaats welgelegen

Interieur, sfeer en gerechten fotograferen.

De butler van buitenplaats Welgelegen nam contact met mij op en stelde de volgende vraag; kan en wil jij interieur, sfeer en gerechten vast leggen tijdens een zakelijk diner? Mijn antwoord was uiteraard: JA, ik kan dat en ik wil dat!fotografie buitenplaats welgelegen

Buitenplaats welgelegen.

Dit werd een fantastische opdracht in de drukke maand december. Buitenplaats welgelegen is een grote prachtige vrijstaande villa in Rotterdam. Eromheen ligt een mooie grote tuin waar zelfs pauwen lopen. fotografie buitenplaats welgelegen bar

Voordat de vergadering, borrel en diner zou starten heb ik eerst een korte rondleiding gekregen. Op die manier werd mij geheel duidelijk wat er gefotografeerd moest worden.

De gasten waren nog niet gearriveerd en zo kon ik eerst een aantal kamers, de bar en de hal in kerstsfeer fotograferen.fotografie buitenplaats welgelegen fotografie buitenplaats welgelegen

Het interieur is adembenemend en enorm sfeervol. Gewapend met een grootboeklens en statief heb ik diverse ruimtes vanuit verschillende hoeken gefotografeerd.

Kerstboom buiten.

Uiteraard heb ik ook de onwijs grote kerstboom buiten met het pand op de foto gezet tijdens het blauwe uurtje. De kerstboom was prachtig zo naast het statige gebouw.buitenplaats welgelegenfotografie buitenplaats welgelegen welgelegen

Niet lang daarna arriveerden er 2 medewerkers van sterrenrestaurant Parkeuvel. Zij verzorgden een prachtig diner, waarvan ik de 1e drie gangen heb vast gelegd.restaurant parkheuvel parkheuvel parkheuvel chef kok parkeuvelculinaire foto parkheuvel restaurant parkheuvel

Zoals je kan verwachten van een sterren restaurant als Parkheuvel werden er prachtige culinaire kunstwerkjes gemaakt. Als culinair fotograaf gaat je hart hier echt sneller van kloppen.

Goed verzorgd.

Als gast wordt je bij buitenplaats Welgelegen volledig in de watten gelegd. En ook ik ben zeer goed verzorgd tijdens deze fotomissie.parkheuvel restaurant foodfoto parkehuvel

Fotografie buitenplaats welgelegen, dit was een enorm mooie en bijzondere opdracht om uit te mogen voeren.

Ik ben beschikbaar voor culinaire fotografie opdrachten en interieurfotografie. Neem daarvoor snel contact met mij op voor een afspraak of voor meer informatie. Informatie over tarieven vind je onder het kopje tarieven.

 

spetterende culinaire fotografie
Vorige Whiskeyglazen fotograferen

Laat een bericht achter