congresfotografie

Congresfotografie

Congresfotografie door Creatieve Fotomissies.

Congresfotografie houdt uiteraard in dat ik als congresfotograaf een congres kom fotograferen. Simpel toch? congresfotografieDat is het eigenlijk ook. Maar een congres vast leggen vergt wel wat ervaring. Zo heb je heel vaak met theatraal licht te maken. Dat willen zeggen niet het aller charmanste licht. Moeilijke lichtomstandigheden zelfs. En dan kom je er niet mee weg als je geen goede camera’s en lenzen hebt. Maar ook al heb je goede camera’s en lenzen. Dan nog moet je de kwaliteiten en ervaring als congresfotograaf in je hebben om een goede reportage neer te zetten. Ik heb niet alleen goede camera’s en lenzen. Ik heb ook die ervaring en kwaliteiten.

Congresfotografie is heel divers om vast te leggen.

De klant wil sfeerbeelden, maar soms ook close ups van sprekers. In combinatie met mooie details krijg je een complete en veelzijdige fotoreportage.congresfotografie
Of dat congres nou in Amsterdam of Utrecht plaats vindt maakt niet uit. Je hoeft niet specifiek te zoeken naar bijvoorbeeld congresfotograaf Utrecht. Ik werk als zakelijk fotograaf door heel Nederland. Maar ook buiten Nederland als dat nodig mocht zijn. Op het congres zelf meld ik me uiteraard eerst bij mijn contactpersoon. Dan neem ik het programma door en begint mijn dag als congresfotograaf. Ik leg immers sfeer, momenten en details vast.

Editten van beelden.

Als ik genoeg beeld heb, meld ik mij natuurlijk weer af. Dan ga ik aan de slag met het uitzoeken en editten van beelden. In principe lever ik mijn beelden heel snel af. Soms in lage resolutie en hoge resolutie. Het is uiteraard maar net waar de klant om vraagt. Zijn er bijvoorbeeld al beelden binnen een paar uur nodig dan is dat zeker mogelijk. Deze wensen worden uiteraard van te voren al afgesproken. Op de dag van het congres ben ik vooral met congresfotografie bezig. congresfotograaf

Ben jij nog op zoek naar iemand die de congresfotografie kan verzorgen? Twijfel dan niet langer en neem snel CONTACT op met mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.