sauna

Fotografie Bed & Breakfast

Een uitgebreide fotoreportage mocht ik maken voor een Bed & Breakfast in Brabant.

Fotografie Bed & Breakfast Luxecellent. Een heel bijzondere en luxe Bed & Breakfast. Iedere kamer heeft en sauna een besloten tuin, een bubbelbad een heel grote douche en aparte slaapruimte. Maar eerst maakte ik kennis met om hun B&B te bekijken en de wederzijdse klik was er direct na onze kennismaking. Daarna maakte ik een moodboard voor mezelf maar ook voor de eigenaren van de B&B. Uiteindelijk regelde Luxexcellent de modellen, accessoires en zorgden ervoor dat alles er spik en span uitzag. Werkelijk alles was tot in de puntjes verzorgd en ook de modellen en ik kwamen niets te kort aan eten en drinken. Daardoor kon ik ook heerlijk doorknallen.

Luxexcellent, fotografie Bed & Breakfast Luxexcellent, fotografie Bed & Breakfast spelletje ontbijt

Interieurfotografie zonder modellen.

Ik startte eerst met interieurfoto’s zonder modellen. Beide luxe kamers werden vanuit alle hoeken gefotografeerd. Maar beide kamers hebben ook een ruime privé tuin dus die fotografeerde ik ook. Daarna heb ik nog wat details zoals de spelletjes, het verwenpakket, ontbijt en sushi op de foto gezet. Daarna kon de shoot beginnen met modellen. De foto’s zijn niet alleen voor de website maar ook voor sociale media. Daarom is er heel uitgebreid gefotografeerd. Zoveel mogelijk met verschillende kledingsets, maar ook andere make up, andere settings en het wisselen van stelletjes onderling.Luxexcellent, fotografie Bed & Breakfast sauna Luxexcellent, fotografie Bed & Breakfast tuin koffie Luxexcellent, fotografie Bed & Breakfast op bed lezen Luxexcellent, fotografie Bed & Breakfast kussengevecht Luxexcellent, fotografie Bed & Breakfast werken op bed

Modellen.

De modellen waren geen professionele modellen, maar deden het wel super goed, daar was ik heel blij mee. Tot 23 uur zijn we doorgegaan met de fotografie. Als laatste hebben we de shoots gedaan onder de douche en in een bubbelbad.  Al met al was iedereen harstikke blij met de resultaten. De volgende dag ben ik al aan de slag gegaan met de beelden. Uitzoeken en editten. En een paar dagen later waren de beelden van fotografie bed breakfast al te zien op sociale media en is de website gevuld met nieuwe beelden. Onwijs tof om te zien!

onder de douche Luxexcellent, fotografie Bed & Breakfast bubbelbad

Mocht je ook op zoek zijn naar fotografie Bed & Breakfast, twijfel niet langer en neem snel contact met mij op.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.